1 maart, 2019

Bijna is het zo ver. Het Four Hands Dinner.
Het was voor Jan van Dobben al langer het idee om samen met Chef Hiroaki Yamamoto te werken. De connectie, inmiddels 5 jaar terug gelegd, werd snel gemaakt, met name dankzij Jan zijn vrouw en mede-eigenaar Yoshiko Takayama.

Hiroaki Yamamoto, geboren in Japan, is na het afsluiten van de Japanse Kokschool naar Nederland verhuist. 8 Jaar lang heeft hij zijn vaardigheden verder gespecialiseerd in Michelinster restaurant Yamazato te Amsterdam.

Samen met zijn vrouw Yuko Nakamori opende de Chef het restaurant in januari 2014 zijn deuren. Vanaf dag 1 loopt het restaurant ongelofelijk goed. Een klein restaurant waar tot maximaal 20 gasten ontvangen kunnen worden. Een open keuken waar Chef Yamamoto zijn techniek en kunst van koken laat zien.

Het is niet makkelijk om bij restaurant Yama een reservering te maken. Houdt u rekening met een wachttijd van maximaal 3 maanden.

Vanaf 30 april kunt u Chef Yamamoto 4 avonden zien samenwerken met team Amarone. Het evenement is inmiddels al vol gereserveerd.., maar vanwege de hoge animo kunt u in de toekomst zeker een terugkerend evenement als het Four hands Dinner verwachten.